Interview met Mikhail Nechaev – Minimalism & Sketch artiest

Vroeg of laat beginnen mensen met creatieve beroepen het te begrijpen – het is tijd om naar nieuwe horizonten te gaan. Precies hetzelfde gebeurde met de held van ons artikel, een tatoeëerder Mikhail Nechaev. Klanten van over de hele wereld dromen ervan een tatoeage van hem te krijgen, want Misha’s werken zitten vol minimalisme en elke lijn is tot op de millimeter nauwkeurig. En de eigenaren van tattoo-studio’s nodigen Nechaev altijd graag uit om met hen samen te werken.

Tijdens dit interview bekende Misha meer dan eens: hij is helemaal geen publieke figuur. Hij zegt dat zijn werken beter voor hem spreken dan hij. Het is geen toeval dat lijn- en stippenwerk als zijn stijl werden gekozen. Nechaev heeft altijd van eenvoudige, geometrische afbeeldingen gehouden. Immers, zelfs met behulp van eenvoudige formulieren kun je iets complexs en origineels doen. Dit is de filosofie van Misha’s werk.

“Ik maak niet alleen een tekening, ik benadruk ook het unieke karakter van de persoon. Iedereen die bij mij komt, probeert zijn leven te veranderen, van zijn complexen af ​​te komen, zelfs om een ​​belangrijk moment vast te leggen met een tatoeage “Het is voor mij heel waardevol wanneer een persoon zijn gedachten, emoties en ervaringen met mij deelt. Dit betekent dat we het contact hebben weten te leggen. Als het proces zowel de klant als de artiest pakt, wordt de tatoeage een succes.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.